2012 m. liepos 23 d., pirmadienis

Šernienos guliašas

1 kg šernienos, 
2 svogūnai, 
pusė stiklinės pomidorų pastos, 
pusė stiklinės jogurto arba grietinės,
druskos, 
pipirų, 
miltų, 
riebalų, 
lauro lapų.

Mentę, sprandinę arba kitokią mėsą supjaustyti kubeliais, pasūdyti, pabarstyti pipirais, įdėti į indą su riebaluose pakepintais svogūnais ir patroškinti. 

Po to supilti pomidorų tyrę ir ištroškinti. 

Prieš pabaigą įdėti lauro lapų, įpilti truputį vandens, pasūdyti, supilti grietinę (arba jogurtą), pabarstyti trupučiu miltų. 

Rekomenduojama patiekti karštą su priedais: virtomis pasūdytomis bulvėmis, rausvaisiais ar raudonaisiais kopūstais, agurkų, žaliosiomis salotomis.