2014 m. gruodžio 2 d., antradienis

Bebro uodegos kepsnys ant žarijų

Patiekalui reikės:
1-2 bebro uodegų
1 citrinos
2 didelių galvučių česnako
2 morkų
krapų, krienų lapų, žiupsnio druskos, šaukšto cukraus, šaukštelio aštraus pomidorų padažo, kadagio uogų, žvėrienos prieskonių.

Bebro uodegas nuplikykite verdančiu vandeniu, supjaustykite gabalėliais. Marinatą ruoškite iš šviežiai išspaustų česnako ir citrinos sulčių, sukapotų krienų lapų, krapų stiebų, įberkite druskos, cukraus, įdėkite pomidorų padažo, pagardinkite prieskoniais.

Marinatą užpilkite ant uodegos gabalėlių, gerai paslėkite ir padėkite į šaldytuvą. Marinuokite 1-2 paras. Galima ir ilgėliau.

Prieš kepdami nedideliais gabalėliais supjaustykite arba sutarkuokite morkas, jas sudėkite ant bebrienos. Patiekalą suvyniokite į foliją ir kepkite ant žarijų maždaug pusvalandį.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.